Kurs

Kurs i Holistisk Massasje

Holistisk Massasje I

gir grunnleggende innføring i klassiske massasjeteknikker. I tillegg til å lære teknikker for å løse opp i muskelspenninger, vil du lære hvordan bevegelse av skjelettet kan frigjøre stress i systemet, og løse opp i strukturelle spenninger. Vi utvikler dine ferdigheter og du lærer å lytte til din intuisjon. Massasje er et verdifullt redskap som forebygger og helbreder. Det er også en kilde til livsglede, vitalitet og velvære. Kunnskapene fra kurset gir deg en unik mulighet til å ta vare på familie og venner, og kan være nærende for et parforhold.

Holistisk Massasje II

er en fordypning og videreutvikling i kunsten å massere. I tillegg til klassisk massasje, vil du lære nye teknikker og innfallsvinkler. Du vil lære å bruke både hender, armer og albuer som massasjeredskaper. Vi fokuserer på strukturelle sammenheng er og teknikker for å frigjøre ledd. Kurset er for deg som har noe erfaring med å massere, og som vil lære å jobbe videre og utvikle et mer personlig uttrykk.

Kurs i integrert kroppsterapi

Videreutdanning for terapauter: arrangeres ved forespørsel.

Module 1 – Korsrygg
Module 2 – Nakke og kjeve

Module 3 – Sideliggende og skulder


Kurs i integrert kroppsterapi består av tre moduler på 8 timer hver. Kursene er spesielt egnet som videreutdanning for terapeuter og kunnskapene kan lett integreres i forskjellige terapeutiske situasjoner.

Kursene tar utgangspunkt i bevegelse, med fokus på sammenheng i de kroppslige strukturene. Du vil få en innføring i kroppens mulighet til flyt og smidighet gjennom å omprogrammere avfyrings mønstre. Du vil lære å lytte og kommunisere med hendene, og vil kunne foreslå nye muligheter for klienten i stedet for å påtvinge endringer. Ved å foreslå og utforske nye bevegelsesmuligheter, kan du omprogrammere fastlåste, vanemessige mønstre som skaper smerte, stivhet og svakhet hos klienten, og varsomt endre akutte og kroniske tilstander. Du vil lære terapeutiske øvelser som klienten kan få med seg og arbeide videre med utenfor behandlingssituasjonen. Målet er både smertelindring og varige forandringer.